Wat kun je doen tegenverzuring? Ontzuren!

Wat kun je doen tegenverzuring? Ontzuren!

De kans dat je al klachten hebt, of gaat krijgen, door verzuring is erg groot. Iedere persoon verzuurt geleidelijk naarmate hij of zij ouder wordt. Afhankelijk van het voedingspatroon en de levensstijl zal het lichaam sneller of minder snel verzuren. De manier om verzuring en gerelateerde chronische klachten tegen te gaan is door het lichaam dagelijks actief te gaan ontzuren.

Wat is ontzuren?
Ontzuren betekent dat je bewust bezig gaat met het afvoeren van zuren uit je lichaam. Je hebt het dan over je zuur-base balans.

Drie goede redenen om te ontzuren:
1. Omdat je er een mineralen tekort mee voorkomt of opheft
2. Om chronische klachten aan te pakken of te voorkomen
3. Vanwege de uitermate gezonde neven effecten

Hoe kan ik ontzuren?
Combineer het ontzuren van binnenuit via Alka® Druppels, met het drinken van heerlijke Alka® Thee. De kruidenthee met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor een optimale ontzuring van het lichaam.

TIP! Maak heerlijke ijsthee van de Alka thee. Laat de thee afkoelen, voeg eventueel een ijsklontje en een schijfje citroen toe en geniet van de frisse en gezonde Alka ijsthee.

Je kunt het combinatiepakket Alka® Druppels/Alka® Thee inzetten voor een intensieve kuur. Met het drinken van dagelijks 5 glazen water met 3 druppels en dagelijks 2 koppen Alka® Thee kun je 2 maanden intensief kuren.